Inserarea elementelor grafice - Se foloseste optiunea Picture din meniul Insert.

Inserarea obiectelor - Se foloseste optiunea Object din meniul Insert.

Crearea tabelelor - Un tabel este o structurã alcãtuitã din linii si coloane care formeazã celule. Aceste celule pot conþine texte sau imagini grafice. Formatarea continutului unei celule poate fi realizatã asemeni textului din afara tabelului (poate fi centrat, bold, italic, sublianiat, i se poate modifica fontul, culoarea etc.)
Pentru crearea tabelului folosim urmãtoarea metodã: din meniul Table (Tabele) se alege optiunea Insert Table (Inserare Tabel). Va apare o fereastrã de formatare în care se vor specifica numãrul de linii si numãrul de coloane ale tabelului.

Selectarea tabelului se face prin tragere (Drag and Drop), asupra acestuia. Se poate aplica optiunea de copiere si lipire, stergerea, deplasarea.
De asemenea se pot introduce linii si coloane în tabel precum si stergerea acestora. Aceste operatii se gãsesc în meniul Table (Insert, Delete)

Datele din tabele pot fi sortate crescãtor sau descrescãtor, dupã diferite tipuri (numerice, text sau data). Sortarea se poate face dupã maxim trei criterii succesive de sortare. Optiunea se gãseste în meniul Table , Sort.

Numerotarea paginilor - Pentru numerotarea paginilor se foloseste optiunea Page Numbers din meniul Insert. În fereastra de dialog care se deschide avem posibilitatea de alegere a modului de afisare a numãrului de paginã (partea de jos, de sus, la stânga, la centru, la dreapta etc.)

Antet si subsol - Din meniul View (Vizualizare) se alege optiunea Header and Footer (Antet si subsol)